utorak, 2. studenoga 2010.

Ajme ... koliko nas je..TEMA

Kad me je sinoc Tanja iz svog dzaka brasna, pitala jel bih ja bila domacica, 100 upitnika nad glavom, moram priznati. Ali posto se ona ponudila da mi pomogne oko mogucih nedoumica - reko, OK idemo. Ah, da, ima jos jedan razlog zasto sam pristala, naime prije tocno godinu dana, kada sam ucestvovala po prvi puta u igrici, domacica je bila Grne i tu sam osvojila prvo mjesto...jejejejeejej....volim simboliku...:-))

Tko bi rekao da ce odluka o namjernici biti tako komplicirana. Prva ideja mi je bila plodovi mora. Onda sam se sjetila da ne zive svi u morskom raju ko ja. Reko idemo sa pivom - koju ja inace ne pijem. E nece moci , mozda neke blogerke iz vjerskih razloga ne konzumiraju alkohol. I tako do popodne svasta se jos izredalo....

Stoga drage moje, stalne ucesnice u igrici Ajme koliko nas je , a bome i one koje ce to tek postati - nakon dugo premisljanja, ja odlucih da ce se u mjesecu novembru/prosincu raditi GLJIVE/PECURKE. Pa ko voli - nek izvoli.


Moram priznati da sam teskog srca napisala ovu rijec, jer sam malo guglala ne bi li nasla nesto slatko od gljiva, ali shipak....stoga tko nadje neki kolac od gljiva...prava je kuharica!

Svoja majstorske uratke, foto + link na stranicu, saljite uredno i nemojte biti kampanjci, na mail: matrixout@yahoo.com
(sretna sam da igrica traje cijeli mjesec, tako da imamo dovoljno vremena da vidimo osjeca li netko kakve nus pojave nakon konzumacije jela...;-))
P.S. Ovako, ona koja prva uspije napraviti desert koji je jestiv, ugodan nepcu i oku, a u svojoj osnovi ima gljive, dobija od mene posebno iznenadjenje...cokoladice u obliku gljiva i sl. se ne broje!!

Broj komentara: 26:

  1. pozdravljam novu temu i novu domaćicu :)
    obožavam gljive na sve načine, sigurna sam da će biti dovoljno odazova na ovu temu

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam juče objavila jedan recept s gljivama. Volim ih poprilično. Za kolač nisam ni ja čula :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav i odlična je tema. Obožavam pečurke/gljive:) Mislim da neće ipak biti kolača, mada nikad se ne zna:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična tema, sviđa mi se! Još jednom čestitke novoj domačici. I stvarno, ovo što kažeš, koja ih uspije u slatko pretvoriti, svaka joj čast! ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. I samo kratka obavijest, da ne brineš što se u gadgetu igrice ne mijenja podatak o domaćici i namirnici. Maja je opravdano odsutna, ja imam ovlasti administriranja igrica do određene granice, poput propuštanja komentara, ali gadgete sređuje ona, tako da čim se Maja vrati i to će biti promijenjeno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala cure...nadam se da cemo prezivjeti do Bozica ;-)

    Tadeja, nema problema, skontala sam da to netko drugi mora da napravi...

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav i cestitke novoj domacici, tema mi se jako svidja kao i tvoj blog. Sretno s prikupljanjem novih recepata, jedva cekam vidjeti sto ce se sve pronaci na popisu

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke novoj domaćici! :)
    Ja obožavam pečurke, tako da je ovo divna tema, što se mene tiče :)
    Imam i recept za cookies sa pečurkama, moraću da isprobam :o)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ooo, pozdrav nasoj novoj domacici, moram priznati da je bila vrlo ekspeditivna...tema je odlicna i verujem da ce stici puno finih predloga... ma zatrpacemo ti inbox!;)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke domaćice i hvala za ovu temu, interesantni će biti recepti sa gljivama, i mene zanima hoćemo li uspjeti smisliti nešto slatko :)

    OdgovoriIzbriši
  11. odlično, kao naručeno, baš sam danas sređivala recepte s gljivama!

    OdgovoriIzbriši
  12. Prvo, moram da kažem da mi je drago da te vidim. :) Drugo...čestitam na ulozi naše nove domaćice i na odabiru teme. meni barem godi i daću svoj doprinos. I hvala na spominjanju, drago mi je ako sam te tad obradovala. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke novoj domaćici i baš lijepo. Malo ću odmoriti jer moji dečki ne jedu gljive:(

    OdgovoriIzbriši
  14. Cestitke domacici! Sjajna temica :)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Cestitke domacici!!! Kod mene kao i kod Snjeze, niko ne voli pecurke ali trenutno imam punu kucu gostiju koji ih obozavaju tako da eto prilike za ucesce i u ovom krugu :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala svima na cestitkama, drago mi je da se vecini izbor gljiva svidja...:-))

    OdgovoriIzbriši
  17. Evo i nas kod vas :))))
    Domacice, cestitam na izboru namirnice!
    Volimo pecurke, tako da ce sigurno biti od mene nekoliko recepata. Jedino me ta torta od gljiva muci od jutros; ako nema recepta, pa izmislicemo ga :lol:

    OdgovoriIzbriši
  18. Ja sam se bas pitala kako niko jos nije zadao pecurke za temu :) Ja ih volim, ali to zapravo znači da volim šampinjine, pošto sem vrganja drugo nisam ni probala. Evo prilike :)
    Pozdrav, Maja

    OdgovoriIzbriši
  19. Sve čestitke nasoj novoj domaćici,tema mi se dopada!

    OdgovoriIzbriši
  20. Ja bih probao da napravim desert sa pecurkama, ali kako se specijalna nagrada daje samo ako "ona napravi...", onda cu morati preskociti :(.

    Salu na stranu, od mene dolazi ulaznica za dva-tri dana,

    Pozdrav

    Zoran

    OdgovoriIzbriši
  21. Zorane, oprosti, samo naprijed i "oni" ulaze u obzir ;-)) ... stvarno se veselim!

    OdgovoriIzbriši
  22. evo ja se prijavljujem za porcini ice cream.:))))

    OdgovoriIzbriši
  23. moze snjezana, ali daj ti prvo neki corpus delicti recepturu...:-))))

    OdgovoriIzbriši